Stap 1 – Meld je aan voor gratis energiescan

Meld je aan voor een gratis energiescan. Je wordt gebeld door een van onze energieadviseurs die de bestaande situatie met een checklist en slimme software in kaart brengt. Zijn zonnepanelen een optie? Helpt betere isolatie? Je krijgt heldere antwoorden én een eerste prijsindicatie. Ook informeren we je over aantrekkelijke subsidie- en financieringsopties. Ervaar het voordeel van één deskundig en onafhankelijk aanspreekpunt.

Stap 2 – Maak een afspraak voor een locatiebezoek

Een EPA-gecertificeerde energiespecialist voert thuis of op je werkplek een inspectie uit. Alle elementen die van invloed zijn op de energieprestaties worden doorgemeten. Van dak- en spouwisolatie en beglazing tot en met het verbruik van bestaande verwarmings- en warmwatervoorzieningen. Je krijgt uitgebreide voorlichting over de techniek en besparingspotentie van duurzame energieproducten als zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Tevens krijg je inzicht in subsidies en financiële regelingen.

Stap 3 – EPA-energie-rapport/offerte

Op basis van het locatie-onderzoek maakt Green for You een EPA-energie-rapport en een offerte op. Hierin staan alle aanbevelingen, producten en werkzaamheden exact en begrijpelijk gespecificeerd. Je weet precies wat je investering in duurzaam en energiezuinig wonen of ondernemen kost, wat het oplevert en welk energielabel je woning of bedrijfspand krijgt. Dankzij het EPA-certificaat ben je verzekerd van een onafhankelijk en deskundig energieadvies.

Stap 4 – Plan van aanpak/planning

In onderling overleg stellen we een plan van aanpak op. Je krijgt uitleg over de technische details. De planning laten we aansluiten op jouw verbouwings- en/of verhuisschema. Wij voeren de regie en werken samen met erkende, streng geselecteerde installateurs uit jouw regio. Voor particulieren nemen we desgewenst zelfs de formaliteiten rond subsidies en btw-teruggave uit handen. Ook dat is het voordeel van één contact: Green for You ontzorgt!

Stap 5 – Realisatie en installatie

De erkende installateur gaat aan de slag. Moeten er vooraf maatregelen getroffen worden, dan regelen we dat. Green for You bewaakt de kwaliteit en de voortgang. Wij zijn en blijven jouw aanspreekpunt, tot en met de oplevering. We voeren een eindcontrole uit en checken of je voor honderd procent tevreden bent. Ook voor de nazorg kun je terugvallen op Green for You, dankzij onze unieke garanties.

Heb je nog vragen?

Eén aanspreekpunt voor alles wat je wilt weten over duurzaam en energiezuinig wonen en/of ondernemen. Eén aanspreekpunt voor een zorgeloze realisatie en installatie. Dat is waarom mensen kiezen voor Green for You als ze hun woning of bedrijfspand verduurzamen. Meer weten? Bel of mail ons voor een persoonlijk antwoord.

Klanten aan het woord

Liever meteen een vrijblijvend adviesgesprek en een eerste gratis analyse?

Menu