Green for You helpt je optimaal te profiteren van beschikbare subsidies

Wil je als particulier je woning verduurzamen? Je hebt het klimaat mee. Want de overheid heeft een pot van € 100 miljoen beschikbaar voor het energiezuinig maken van woningen. Subsidies op warmtepompen en/of zonneboilers schelen je al snel honderden euro’s bij de aankoop. Bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen heb je recht op teruggave van btw. Zie je op tegen de uitzoekerij en het papierwerk? Laat het regelen door Green for You. Dan weet je zeker dat je optimaal profiteert van de beschikbare subsidies en regelingen.

Op dit moment is vooral de Investeringssubsidieregeling duurzame energie (ISDE) interessant voor particulieren die hun woning verduurzamen. De regeling loopt tot en met 31 december 2020 en geldt voor zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. Bij Green for You houden we per jaar bij wat de verschillende regelingen aan voordeel opleveren en welke aanpassingen er zijn. De specifieke regelingen in je financieringsplan zijn gebaseerd op de actualiteit. Hieronder vind je een kort overzicht van gesubsidieerde producten.

Subsidies per maatregel

Zonneboiler

Met een zonneboiler beschik je over een energiezuinige warmwatervoorziening. Een zonnecollector zet duurzaam zonlicht om in warmte. Goed voor je portemonnee, maar ook goed voor de strijd tegen CO2. Daarom betaalt de overheid mee. Voor vrijwel alle kwalitatieve zonneboilers, geïnstalleerd door een erkende installateur, is voor particulieren subsidie verkrijgbaar. Doe er je voordeel mee.

Warmtepompen

Met een warmtepomp haal je warmte uit duurzame bronnen als lucht, bodem of grondwater. Daarmee bespaar je aanzienlijk op vervuilende fossiele energie en draag je bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Met een warmtepomp kun je je woning of bedrijfspand  comfortabel verwarmen en zorgen voor warm water. Subsidies in de woningsfeer kunnen flink oplopen en hangen samen met de specificaties van het aan te schaffen apparaat.

Zonnepanelen

Je ziet ze steeds meer, in elke Nederlandse straat: zonnepanelen. Begrijpelijk, want met het zelf produceren van duurzame energie bespaar je aanzienlijk op je woonlasten. Bestaande subsidieregelingen in de ware zin van het woord zijn afgebouwd, maar er is nog steeds voordeel te halen. Omdat je energie levert aan het energiebedrijf heb je als particulier recht op teruggave van btw. Net als ondernemers. En dat scheelt! Daarnaast bestaan er soms lokale subsidies en kun je profiteren van een aantrekkelijke EnergieBespaarlening.

Green for You

Eén aanspreekpunt voor het verduurzamen van je woning of bedrijfspand. Oók voor je subsidieaanvraag en btw-teruggaaf.

Subsidieaanvraag particuliere woningen

Geen zin in al die uitzoekerij en formulieren invullen? Zeker weten dat het aanvraagformulier in één keer correct is ingevuld, zodat je optimaal gebruikmaakt van de bestaande subsidiemogelijkheden? We nemen je de zorg met plezier uit handen.

BTW-teruggaaf particulieren

Staat het idee van ‘alles-in-één-hand’ je aan? Kies je voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen en wil je nergens omkijken naar hebben? Ook niet naar het terugvragen van de btw bij de belastingdienst? Wij weten hoe het werkt en nemen je die zorg graag uit handen.

Klanten aan het woord

Menu