“Er is zoveel aanbod, dat je niet weet waar je moet beginnen. Green for You zette alles echter helder op een rij. Met realistische berekeningen. Vanaf de start hadden we nergens omkijken naar. Zelfs de subsidies hebben ze geregeld. Alles is keurig netjes uitgevoerd. We hebben nu meer comfort en een lagere energierekening.”
Familie Verburgh, Heerenveen
“Het sterkste punt? Dat ze verstand hebben van zaken en je helemaal meenemen in wat er gebeuren gaat. Dankzij het officiële EPA-certificaat heeft mijn woning nu het beste energielabel. Dat verhoogt de waarde. En we wonen goedkoper, want we zijn veel minder kwijt aan stookkosten. Duurzaam wonen is zo gek nog niet.”
Johan Vellema, Oldeberkoop
“We hebben een oud huis gekocht. Omdat de installaties vervangen moesten worden, wilden we de woning verduurzamen. Maar waar begin je? Vrienden attendeerden ons op Green for You. Een schot in de roos. Het advies, met een compleet financieringsplaatje, heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn klaar voor een groene toekomst.”
Familie Van der Linde, Groningen
“Als ondernemer ben ik scherp op de kosten. Wat je niet uitgeeft, is het eerst verdiend. Omdat de energiekosten blijven stijgen, heb ik maatregelen voor de toekomst getroffen. Door mijn bedrijfspand te verduurzamen. Heb ik niet zelf gedaan, uiteraard. Green for You heeft alles geregeld – van a tot z. Goeie zaak.”

Wil jij ook geld besparen?

Menu