Stroom Finance neemt verduurzaming mee in haar hypotheekadvies

‘Ik geef de voorzet, Green for You zorgt voor de follow-up

Financieel Adviseur Danielle Stroom biedt haar klantenkring graag een zo volledig mogelijk dienstenpakket aan. Van aankoopbegeleiding en financieel advies tot en met de realisatie van een passende hypotheek. Daarbij ziet ze voorlichting over het verduurzamen van woningen en adequate financiering van verduurzaming als welkome aanvulling. “Het hoort er gewoon bij. Green for You reikt daar een mooie oplossing voor aan, waar iedereen van profiteert. Een win-winsituatie. Daar houd ik van.”

Sinds 1994 is Danielle Stroom actief in de wereld van verzekeringen en hypotheken. Ze werkte voor verschillende verzekeraars en adviesgroepen en koos in 2013 voor zelfstandig ondernemerschap. “Dat biedt de kans op meer verdieping en een persoonlijke aanpak. Als een klant voor advies bij mij aanklopt, ga ik voor een eerlijke en duidelijke oplossing. Daar leg ik mijn hart en ziel in. En ik kijk altijd wat mijn netwerk aan de kwaliteit van mijn adviezen kan toevoegen.”

Danielle is online goed vindbaar: www.stroomfinance.nl. Toch komen nieuwe klanten vooral via van-mond-tot-mondreclame. Haar belangrijkste werkterrein is de regio Maastricht, maar onlangs verwelkomde ze een klant uit Den Boschen kort geleden adviseerde ze zelfs een klant in Australië die in Nederland een beleggingspand wilde kopen. “Van het een komt vaak het ander. Ik heb veel tijd en moeite geïnvesteerd in de opbouw van mijn bedrijf en dan is het mooi om te constateren dat je doelgroep je weet te vinden en te waarderen.”

‘Met de back-up van Financieel Zeker kan ik me als vakspecialist toeleggen op het advies’

Sinds enige tijd is de adviespraktijk van Danielle aangesloten bij Financieel Zeker, een landelijk netwerk van onafhankelijke, gekwalificeerde advieskantoren. “Dat heeft een groot voordeel. Ik kan me als vakspecialist volledig toeleggen op de inhoud en het persoonlijke advies. Daarbij heb ik direct en onbeperkt toegang tot aanvullende kennis, backoffice-faciliteiten en de moderne technologie van ons kwaliteitsnetwerk. Dat levert voor mijn klanten extra zekerheden op.”

Via Financieel Zeker komt Green for You in beeld. Het allround energieadviesbureau onder leiding van Dave Stoffels is preferred partner van het verzekerings- en hypotheeknetwerk. Danielle: “Het is goed om die expertise erbij te hebben. We kunnen moeilijk zelf uitvogelen wat de beste isolatie is of hoe snel je een investering in zonnepanelen terugverdient. Dat is specialistenwerk. Wat ik wel kan als adviseur is vertellen hoe slim het is om tijdig bij duurzame energie stil te staan en de financiering van verduurzaming in je hypotheek mee te nemen. Dat is namelijk zeer gunstig.”

‘Toekomstbestendige woning voor een paar tientjes per jaar’

“Zo hielp ik onlangs een klant in Weert bij het realiseren van zijn plannen rond zonnepanelen. Hij kocht een woning van een woningbouwvereniging. Daar mocht nog wel het een en ander aan gebeuren op energiegebied. Via Green for You kon ik dat met een goed doortimmerd rapport in mijn advies meenemen. Je kunt op dit moment 9000 euro boven de marktwaarde lenen, zonder je plannen te specificeren. Doordat je de investering uitsmeert over de looptijd van je hypotheek, heb je voor een paar tientjes per jaar een toekomstbestendige woning. Erg aantrekkelijk.”

“De waarde voor mij is dat ik mijn advies kan uitbreiden zonder er extra werk aan te hebben. Green voor You neemt de verdere uitwerking voor zijn rekening. Het voordeel voor mijn klanten is dat Green for You desgewenst alle verduurzamingsproducten levert en garant staat voor een goed geplande installatie door erkende, plaatselijke vakmensen. Ook weer een sterk voorbeeld van win-win.”

‘Echt win-win’

Danielle Stroom juicht de samenwerking toe. Ze zegt: “Bij bezichtigingen en adviesgesprekken merk ik dat er veel vragen zijn over het verduurzamen van aan te kopen woningen. Het thema leeft bij woonconsumenten. Het mes snijdt aan twee kanten. Dave en zijn team adviseren over de producten en installatie, ik adviseer over de meest gunstige financiering. Dat levert kopers die nadenken over een duurzame toekomst heel veel voordeel, gemak en zekerheid op. Echt win-win.”

Danielle Stroom Financieel Advies

Vanuit meer dan 25 jaar ervaring adviseert Danielle Stroom Financieel Advies particulieren en kleine ondernemers over hypotheken, verzekeringen, vermogensopbouw en financieringen. Dat doet ze met passie, op een persoonlijke en betrokken manier. Haar praktijk is aangesloten bij het netwerk van Financieel Zeker.

Danielle werkt nauw samen met een regionale makelaar, waardoor ze consumenten die zich oriënteren op de woningmarkt op een unieke manier van dienst kan zijn. “Als ik in mijn rol van Gecertificeerd Aankoopbegeleider met een aspirant-koper mee ga naar een bezichtiging hebben we een streepje voor. De verkopende makelaar weet dan ook dat het met de hypotheek goed komt.”

Naast onafhankelijk financieel adviseur is Danielle actief als Erkend Register Executeur. In die rol ondersteunt ze particulieren bij erfrechtkwesties, financiële planning en het voorbereiden van onroerend goedtransacties. Kijk voor meer informatie op www.stroomfinance.nl

Menu