“Klanten die kiezen voor duurzaam hebben er recht op iemand aan de lijn te krijgen die goed geïnformeerd is!”

Blogs

“Klanten die kiezen voor duurzaam hebben er recht op iemand aan de lijn te krijgen die goed geïnformeerd is!” 

Een bedrijf of woning verduurzamen kent veel haken en ogen. Als Green for You bieden we klanten één aanspreekpunt voor het totale proces: van eerste advies tot de oplevering en onderhoudsservices. We hebben onze organisatie en systemen zo ingericht, dat klanten het proces prettig en zorgeloos beleven. Dat ze bij de finish zeggen: beter kon niet. Daar hebben we in eigen huis software voor ontwikkeld. Die draait sinds kort en de eerste ervaringen zijn geweldig. 

Het is heel simpel, volgens oprichter/ondernemer Dave Stoffels. “De kern is dat onze klanten zich in elke fase van het proces herkennen en dat het eindresultaat hun verwachtingen overtreft. Daar zetten we ons als team voor in. Vanuit kennis van zaken én vanuit de wens om klanten volledig in het proces mee te nemen. Technologie helpt om de vele contactmomenten, afspraken en acties te stroomlijnen. Transparantie en procesefficiency zorgen ervoor dat onze adviseurs volledig kunnen focussen op het klantresultaat.” 

Optimale interactie tussen klant en bedrijf 

De motor achter de procesefficiency is een innovatief CRM (Customer relationship managementsysteem). De software hiervoor is op maat voor het verduurzamingsproces ontwikkeld. Het klantrelatiesysteem speelt een cruciale rol in contactbeheer en servicemanagement. De slimme systematiek van vastleggen, rapporteren, analyseren en verbeteren bewaakt en optimaliseert de interactie tussen de klant en de medewerkers van Green for You. 

Dave: “De nieuwe software maakt alles tot in de details zichtbaar; ieder contact dat plaatsvindt, iedere stap die we zetten om het beste resultaat te halen. Als onze advies- en servicemedewerkers een klant aan de lijn krijgen, weten ze direct wat er speelt, wat de voortgang is en of alles naar wens verloopt. Voor klanten is het erg fijn om snel iemand aan de lijn te krijgen die goed geïnformeerd is en weet welke actie gewenst is. Alle afdelingen zijn aan het systeem gekoppeld, dus weten we ook van elkáár waar we mee bezig zijn. Dat verhoogt de kwaliteit van onze dienstverlening.” 

Direct inzicht in de kosten van verduurzamingsoplossingen 

Dave heeft nog een nieuwtje. Sinds kort gaan de adviseurs van Green for You op huisbezoek met een unieke offertetool. Hiermee kunnen ze, na de energieanalyse, bij wijze van spreken aan de keukentafel een offerte samenstellen. Dit is een primeur in de Nederlandse verduurzamingsbranche. Dave: “De analyse en het energieadviesrapport vormen de basis voor de rest van het proces. We merken in de praktijk dat klanten baat hebben bij snel inzicht in de besparingsmogelijkheden én in de kosten van de duurzame energieoplossingen. Dat complete plaatje kunnen we nu direct laten zien, met een professionele toelichting erbij. Dat helpt in de beeld- en besluitvorming.” 

Het Green for You-energieadviesrapport biedt inzicht in bestaande woningen en bedrijven en in mogelijke verbetermaatregelen. Dave: “Ook voor onze partners, makelaars, hypotheekadviseurs en energiebedrijven, is ons rapport een krachtig instrument om klanten op het spoor van verduurzaming te zetten. Daarom bieden we onze partners een eigen landingspagina om rapporten aan te vragen en een eigen omgeving in onze CRM om rapportages in te zien. Hiermee kunnen ze waarde aan hun advies- en verkooppraktijk toevoegen.” 

De CRM en de ingenieuze ‘offerte-app’ van Green for You draaien sinds kort probleemloos. Advies- en servicemedewerkers zijn er blij mee; klanten zijn er blij mee, partners zijn er blij mee. Dave: “Dat moet ook, want sinds we operationeel zijn, komen er veel aanvragen en werkzaamheden op ons af. Dankzij de gestroomlijnde processen kunnen we ons volledig toeleggen op waar we goed in zijn. Dat is: samen met onze partners klanten helpen hun verduurzamingsambities waar te maken. Door een eerlijk en gedegen advies uit te brengen en de uitvoering dusdanig te organiseren dat het resultaat de verwachtingen overtreft.” 

https://greenforyou.nl/

, , , , , , , , ,
Volgend bericht
Ze kijken naar alle mogelijkheden, bij Green for You, en komen met een nuchter advies.

Related Posts

Menu