Onze diensten

Energiescan en EPA –energie-adviesrapport

Na je aanmelding maakt een van onze energie-adviseurs een afspraak met je voor een telefonisch oriëntatiegesprek. Op basis van een eerste advies en kostenindicatie maken we een afspraak voor stap 2, het locatiebezoek. Tijdens dit bezoek meten we de energieprestaties van je bestaande of aan te kopen woning of bedrijfspand en de aanwezige installaties door. Vervolgens stellen we een EPA-energie-adviesrapport op. Dit is een maatwerkadvies (een Energie Prestatie Advies), waarin energiemaatregelen worden aanbevolen en de kosten en baten nauwgezet in kaart zijn gebracht.

Van isolatie tot de installatie van energiezuinige apparatuur, alle verbeterpunten zijn gespecificeerd. Je ziet direct wat je in de toekomst aan energiekosten bespaart. Een EPA-rapport is de toetssteen voor het energielabel van woningen en bedrijfsmatig vastgoed en mag alleen door erkende adviseurs worden opgemaakt. Bij Green for You hebben we die erkende adviseurs in huis. De kosten van de inspectie en rapportage hangen samen met het volume van je woning of bedrijfspand. Je krijgt vooraf een offerte.

Financieringsplan

Je investering in een duurzame en energiezuinige toekomst betaalt zich op termijn ruimschoots terug. Je kun je investering op verschillende manieren financieren, afhankelijk van je individuele situatie. Sommige mensen gebruiken hun spaargeld of bedrijfsreserves, anderen gaan een lening aan. Banken verstrekken die graag, want je woning of bedrijfspand stijgt sterk in waarde. Ook kun je tegenwoordig apparatuur leasen. En de overheid springt bij met subsidies, btw-voordeel voor particulieren en fiscaal voordeel voor bedrijven.

In het verlengde van het Energie Prestatie Advies stellen wij een financieringsplan op maat voor je op. Je ziet exact hoeveel je gaat investeren en wat de verschillende financieringsmogelijkheden zijn. In dit financieringsplan staan de subsidies en/of bedrijfsregelingen waar jij recht op hebt per projectonderdeel uitgewerkt. Desgewenst bieden wij professionele ondersteuning bij het aanvragen van de subsidies en bij de btw-teruggaaf. Zoals gezegd, Green for You ontzorgt.

Service- en garantiepakket

De werkzaamheden om je woning of bedrijfspand te verduurzamen, worden uitgevoerd door een erkende partnerinstallateur uit jouw regio. Onder regie van Green for You. Wij houden de vinger aan de pols, bewaken de voorgang en controleren de kwaliteit. Je krijgt bij onze een unieke, overkoepelende garantie op alle te installeren apparatuur. Dus ook na de installatie heb je één aanspreekpunt: Green for You.

Onderdeel van je garantie is een servicepakket op maat. Hierbij kun je kiezen uit verschillende serviceniveaus, aansluitend op jouw wensen. Onze servicepakketten voorzien in systematisch onderhoud, vervanging van onderdelen, en een 24/7 storingsdienst. Zelfs het vervangen van onderdelen die buiten de fabrieksgarantie vallen, kun je binnen ons garantiepakket afdekken, als je kiest voor het hoogste serviceniveau.

Btw-teruggaaf

In sommige gevallen zal er eerst een schouw plaatsvinden voor er geïnstalleerd wordt. Op deze dag wordt niet geïnstalleerd, maar wordt de praktische inpassing zorgvuldig samen doorgenomen. Zo kun je van te voren aangeven hoe je de kabels het liefst hebt lopen en waar een apparaat komt te hangen. Zo weet je altijd zeker dat het gekozen systeem geheel naar wens wordt geïnstalleerd en heb je géén bijkomende kosten achteraf.

Servicepakket warmtepomp en cv-ketel

Green For You is jouw expert op het gebied van warmtepompen en cv-ketels. Met ons servicepakket ben je verzekerd dat je systeem goed blijft functioneren en dat eventuele problemen snel en vakkundig worden opgelost. Je kunt rekenen op deskundige hulp en 24-uursdienstverlening op het telefoonnummer
+ 31 (0) 85-0479623

. Je hebt de keuze uit ons Basis-Servicepakket, het Comfort-servicepakketpakket en het Premium-servicepakket.

Een service pakket wat bij jou past

Met alle pakketten ben je verzekerd van een servicebeurt, zodat jouw systeem in topconditie blijft. Bij Basis en Comfort komt er iedere 18 maanden een servicemonteur langs. Met een Premium pakket wordt er iedere 12 maanden naar jouw cv-ketel en warmtepomp gekeken. Mocht er toch een defect zijn of een versleten onderdeel, dan betaal je bij het servicepakket Comfort en Premium alleen de kosten van de onderdelen die vervangen dienen te worden en niet meer onder fabrieksgarantie vallen. Als je het geen probleem vindt om zelf de arbeidskosten te betalen kun je natuurlijk ook kiezen voor het servicepakket Basis; de meest voordelige keuze.

Basis
  • Servicebeurt elke 18 maanden
  • Voorrijkosten
Premium
  • Servicebeurt elke 12 maanden
  • Voorrijkosten
  • Arbeidskosten

Niet inbegrepen in het Servicepakket

Als we de onderstaande werkzaamheden wel voor je uit kunnen voeren zullen we dit doen en betaal je het arbeidsloon en de kosten van benodigde materialen. Bij storingen als gevolg van oorzaken die buiten onze invloedsfeer liggen (calamiteiten) worden bovendien ook voorrijkosten in rekening gebracht.

Volledig onderhoud; minimaal volgens onderhoudsprotocol fabrikant
Vuilfilters controleren, zo nodig reinigen
Visuele inspectie lekkages
Reinigen van brander en wartmewisselaar
Controle functioneren cv-ketel en regeling

Oudere systemen

Op een zeker moment wordt het verstandiger om een apparaat te vervangen dan jaarlijks reparaties uit te voeren tegen het einde van de levensduur van een apparaat. We hanteren daarom de volgende gangbare voorwaarden:

Is het toestel/zijn de toestellen 0-19 jaar oud, dan kun je kiezen voor alle servicepakketten
Is het toestel/zijn de toestellen ouder dan 19 jaar, dan kun je alleen kiezen voor een basisabonnement
Als je een Basis- of Premium-servicepakket heb voor je appraten en een van je appraten wordt ouder dan 19 jaar, dan wordt dit servicepakket automatisch omgezet naar een Basisservicepakket.

Servicepakket monitoring zonnepanelen

Indien je beschikt over zonnepanelen van Green For You kun je kiezen voor het servicepakket ‘monitoring zonnepanelen’. Wij houden dan 24 uur per dag de opbrengst van jouw panelen in de gaten. Green For You doet dit door de opbrengst (kWh) van je systeem te vergelijken met de zonne-instraling gemeten door het dichtstbijzijnde KNMI-weerstation. Als jouw systeem minder opbrengt dan verwacht nemen we contact met je op. Het pakket vormt een mooie aanvulling op de gratis Green For You product- en installatiegarantie.

Klanten aan het woord

Menu