Iedereen wint

De energietransitie gaat iedereen aan. Green for You opent deuren naar het verduurzamen van woningen en bedrijven. Dat doen we met een all-in-concept te bieden, waarmee we ondernemers en particulieren letterlijk de weg wijzen en ontzorgen. Dat doen we bovendien door duurzame partnerships aan te gaan met diverse specialisten. Met als belangrijkste oogmerk: iedereen wint.

Adviespartners zonne-energie

Er is nog een wereld ter winnen met de installatie van zonnepanelen. Nederland is er klaar voor. Op de markt van particuliere woningen zien we veel initiatieven, zowel onder individuele huizenbezitters als onder buurtcollectieven. Ook ondernemers oriënteren zich in toenemende mate op de toepassing van zonnepanelen. Om in de eigen energiebehoefte te voorzien, of als verdienmodel.

Green for You gaat graag allianties aan met gedreven adviseurs/sales consultants om heel Nederland te voorzien van zonnepanelen. Want investeren in duurzaamheid is investeren in elkaar. Sluit je bij ons aan als gecertificeerd zonnepanelenadviseur.

Je kunt het dak op.
Als adviespartner zonnepanelen.

Het gebruik van duurzame zonne-energie blijft toenemen. Volgens cijfers van de Rabobank haalde de groeicijfers met name in 2017 een recordhoogte: het opgestelde vermogen nam in dat jaar toe van 0,0 GWp naar 2,9 GWp. Met als belangrijkste groeifactoren: de prijsdaling van zonnepanelen, de professionalisering van de branche en de stimuleringsmaatregelen vanuit de overheid.

Concurreren en presteren op een groeimarkt

Gezien de ambities en verplichtingen van de overheid op het gebied van duurzame energie (14 procent duurzaam opgewekte energie in 2020) is ook voor de komende jaren een stevige groei te verwachten in de toepassing van duurzame energie. Er zullen zowel kleinschalige als grootschalige projecten worden gerealiseerd, in de particuliere en zakelijke sfeer. Dit is goed nieuws, natuurlijk, maar het betekent ook: toenemende concurrentie tussen professionele aanbieders van zonnepanelen.

Versterk je positie met Green for You

Green for You biedt je de kans om je positie op de markt voor zonnepanelen te vergroten. Door je als zzp’er of kleinschalige advies- en salesorganisatie aan te sluiten bij ons netwerk. Als partner profiteer je van ons platform en onze unieke klantondersteuning bij het uitbreiden van jouw lokale en/of regionale markt.

Kwaliteit en professionaliteit

De belangrijkste pijlers onder de geïntegreerde dienstverlening van Green for You zijn: kwaliteit en professionaliteit. Daarom faciliteren we jou als partner met unieke trainingen en krachtige software. Na het voltooien van onze training mag je jezelf ‘gecertificeerd zonnepanelenadviseur’ noemen en draai je mee in ons landelijke advies- en salesnetwerk.

Exclusieve training, met certificaat, en een maand lang gratis gebruik van unieke software. Voor slechts € 199,-.
Maandtarief
€ 99
Jaartarief
€ 990

Versterk je positie op de groeimarkt voor zonnepanelen. Sluit je aan bij ons netwerk, profiteer van onze unieke marktbenadering en krachtige software.

Dit is ons aanbod:

Als partner van Green for You betaal je slechts € 199,- voor de exclusieve training Adviseur Zonnepanelen.

Daar zit een maand gratis gebruiksrecht van onze software bij in.

Na afloop van de training ontvang je een officieel certificaat.

Je krijgt een eigen partnerportal tot ons platform en profiteert voor een abonnementsperiode naar keus tegen een gereduceerd tarief van onze software:

Meer weten over onze bijzondere training?

Menu