Iedereen wint

De energietransitie gaat iedereen aan. Green for you opent deuren naar het verduurzamen van woningen en bedrijven. Dat doen we met een all-in-concept te bieden, waarmee we ondernemers en particulieren letterlijk de weg wijzen en ontzorgen. Dat doen we bovendien door duurzame partnerships aan te gaan met diverse specialisten.
Met als belangrijkste oogmerk: iedereen wint.

Duurzaamheidsadviseur woning-, bedrijven en hypotheekmarkt

Een woning of bedrijfspand kopen of verbouwen, roept automatisch vragen op over energieprestaties, verduurzaming en toekomstbestendige energievoorzieningen. Logisch, want de energiekosten stijgen harder dan verwacht en de overheid zal verduurzaming in toenemende mate verplicht stellen.

Zou het niet geweldig zijn om daar als makelaar of hypotheekspecialist als eerste een zinvol advies over uit te kunnen brengen? Green for you biedt daar een sterke partnerformule voor. Want hoe eerder men kennismaakt met de mogelijkheden van verduurzamen, hoe succesvoller de transitie verloopt. Daar wint iedereen bij. Sluit je aan bij ons adviesnetwerk.

Til je advies naar een hoger, duurzaam plan

Bij de aankoop of verbouwing van een woning of bedrijfspand gaan alle bellen rinkelen. Is dit het moment om concrete stappen te zetten op het gebied van duurzame energie? Geef ondernemers en woonconsumenten de juiste handvatten om de juiste beslissing te nemen. Want van uitstel komt alleen maar afstel.

Maak de mogelijkheden zichtbaar

Als makelaar of financieel adviseur kun je een belangrijke rol spelen in het afwegings- en beslissingsproces. Door haalbare en betaalbare opties zichtbaar te maken, vergroot je de kans op een geslaagde transactie en tevreden relatie. Door voorlichting te geven over subsidiemogelijkheden en aanvullende ‘groene leningen’ vergroot je je omzetperspectieven. In beide gevallen voeg je waarde toe aan de kwaliteit van je advies.

Partner van Green for you

Maar waar haal je de kennis en tijd vandaan? Hoe maak je duurzaamheid en aanzienlijke besparing op de energiekosten zichtbaar voor woonconsumenten of ondernemers? Wat komt er allemaal kijken bij een betrouwbaar energieadvies? Green for you geeft antwoord op al die vragen. Dat doen we ook voor jou als partner van ons netwerk.

Dat levert tastbare voordelen op:

Verbreding van je dienstverlening met adviezen op maat over duurzaam en energiezuinig wonen.

Potentiële kopers zien wat ze kunnen besparen en hoe hun aan te kopen of te verbouwen woning stijgt in waarde.

Betrouwbare feiten en cijfers voor een optimaal financieel advies.

Inzicht voor klanten in voordelen van duurzaam en energiezuinig wonen.

Energierapporten op maat onder eigen label/bedrijfsnaam.

Bijdrage aan de noodzakelijke energietransitie resulteert in groen imago.

Interessant provisiemodel.

Eigen partnerportal op ons platform.

Voeg waarde toe aan je adviespraktijk. Als verduurzamingspartner van Green for you.

 Weten hoe iedereen wint?

Menu